On Air Now

Una Wake Up Show

4:00am - 9:00am

INEC Chairman Don Swear In 19 New Resident Electoral Commissioner.

Di Independent National Electoral Commission don swear in 19 chacha Resident Electoral Commissioner dem enter office.

Di Chairman for INEC, Professor Mahmood Yakubu na eim swear dis 19 pipo dem enter office for di INEC headquarters for inside Abuja on Thursday .

Di Oga for INEC come dey tell dis new RECs wey dem appoint say make dem put for mind di integrity of di commission. Eim remember dem say dia loyalty na first to Naija pipo dem before any oda thing and make dem no disappoint Naija pipo dem.

Fourteen of the commissioner dem na new member and di remaining four na old member for inside di commission .

How U See Di Mata? #chookmouth

More from Hot Tori

Today's Weather

  • Lagos

    Thundery shower

    High: 31°C | Low: 25°C